Πολιτική Απορρήτου

Η προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε. Πριν την υποβολή των προσωπικών σας πληροφοριών στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να διαβάσετε τον κανονισμό αυτό προσεκτικά για να μάθετε περισσότερα για την πολιτική μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το MyTraveler.gr


Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στη σελίδα MyTraveler.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε δημιουργία λογαριασμού.
Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, δεύτερο email(στην περίπτωση που δεν μπορούμε να σας βρούμε στο πρώτο) και τη χώρα σας.

Σύνδεσμοι


Το MyTraveler.gr περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλες ιστοσελίδες οι οποίες δεν ελέγχονται από την ίδια αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση το MyTraveler.gr δεν ευθύνεται για τους Ορους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

Cookies


Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies.
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου με στοιχεία και μπορούν να αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας (εάν το επιτρέπει το πρόγραμμα περιήγησης που διαθέτετε).
Το MyTraveler.gr χρησιμοποιεί τα cookies για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς:
εάν εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα cookies για να θυμόμαστε τις πληροφορίες εγγραφής σας, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε εισαγωγή των στοιχείων σας στην ιστοσελίδα μας κάθε φορά που την επισκέπτεστε. Λάβετε υπόψη ότι οι κωδικοί πρόσβασης κρυπτογραφούνται για λόγους ασφάλειας. Επίσης χρησιμοποιούμε τα cookies για αποθήκευση των ρυθμίσεων (αποδοχές όρων χρήσης και της πολιτικής απορρήτου προσωπικών δεδομένων, προεπιλογή γλώσσας, ασφάλεια στην χρήση φόρμας) και για την χρήση προσθήκης στα αγαπημένα.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων


Το MyTraveler.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιοδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Το MyTraveler.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας.
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου MyTraveler.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Η ιστοσελίδα MyTraveler.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του MyTraveler.gr τα οποία θα διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της σχέσης. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.