Το Lido WaterPark

Lido Waterpark Μαστιχάρι 85300 Κως


Περιγραφή

Υδροψυχαγωγικό πάρκο "Lido WaterPark" είναι πιο δημοφιλές πάρκο ψυχαγωγίας στο νησί της Κω.

Καταλαμβάνει μια έκταση 75000 τ. μ. και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.

Το θαλάσσιο πάρκο διαθέτει παιχνίδια και νεροτσουλίθρες Ευρωπαϊκών προδιαγραφών που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες από 5 έως 55 ετών. Η άψογη οργάνωσή του ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις.

Εδώ θα βρείτε πολλά παιχνίδια ιδανικά για γκρουπ.

Υπάρχει Πισίνα με Γιγαντιαία Κύματα, ένα τεράστιο και ομαδικό παιχνίδι για παιδιά αλλά και για όσους νιώθουν παιδιά, το Lazy River (ποταμός), η Παιδική πισίνα, η Πισίνα για ενήλικες που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις Polo και άλλων παιχνιδιών.

Όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα πλαισιώνονται από έναν τεράστιο κήπο με τεχνητά βράχια δημιουργώντας ένα πάρκο αναψυχής που μπορεί να προσφέρει τα πάντα σε περισσότερους από 3000 ανθρώπους και 500 αυτοκίνητα.

Στο Lido Waterpark έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε Εστιατόριο self service, στο Snack Bar Tropical και στο Παιδικό bar, τα οποία προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας.

Βρίσκεται στο Μαστιχάρι, πολύ κοντά στο κέντρο του νησιού, 5 χμ από το αεροδρόμιο και 25 χμ από το κέντρο της Κω.

Πάρκο Αναψυχής Lido δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν διακοπές γεμάτες παιχνίδι, δραστηριότητες, ήλιο & διασκέδαση, ποτά, ξεκούραση και την αδρεναλίνη στα ύψη.
Δημοσιεύθηκε: 14 Ιαν. 2011
Προστέθηκε από: MyTraveler

Πού να μείνω

καταλύματα που βρίσκονται στην γύρο περιοχή


Περισσότερες ιδέες για το ταξίδι σας

πλησιέστερα σημεία ενδιαφέροντος