Υδροψυχαγωγικό πάρκο Λιμνούπολης

Βαρύπετρο


Περιγραφή

Το Υδροψυχαγωγικό πάρκο Λιμνούπολης βρίσκεται σε μια όμορφη καταπράσινη περιοχή. Μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, δίπλα στο χωριό Βαρύπετρο.

O κυρίως χώρος του Πάρκου θα εντυπωσιάσει τον επισκέπτη όχι μόνο με την πρωτότυπη αρχιτεκτονική του, αλλά και, κυρίως, με τα εντυπωσιακά "παιχνίδια" ψυχαγωγίας νερού, τις πισίνες και το εξωτικό τεχνητό ποτάμι.

Έτσι η πρώτη θέα είναι αυτή της μεγάλης πισίνας, 1.500 m2, η οποία διαθέτει ένα ξεχωριστής σχεδίασης Pool Bar, Jacuzzi και τεχνητό νησάκι με ξύλινα παιχνίδια στο οποίο η πρόσβαση γίνεται μέσο κρεμαστής σχοινένιας γέφυρας. Δίπλα ακριβώς είναι η παιδική πισίνα για τους μικρούς μας φίλους.

Σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά τμήματα της Limnoupolis είναι το τεχνητό ποτάμι ή lazy river μήκους 260m και πλάτος κυμαινόμενο από 3,5 έως 5m. Η ιδιαίτερη παρουσία και η διακόσμηση του ποταμού με φυσική πέτρα, οι σπηλιές με τους καταρράκτες αλλά κυρίως οι ατέλειωτες ώρες ξενοιασιάς που προσφέρει, αποτελούν αναμφισβήτητο πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες.

Στη Λιμνούπολη έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν τα πλέον σύγχρονα παιγνίδια, αντίστοιχα αυτών της Disneyland.

Η Λιμνούπολη λειτουργεί από το Μάϊο έως τον Οκτώβριο. Κατά την διάρκεια των 19 ωρών που λειτουργεί καθημερινά το πάρκο, ο επισκέπτης έχει στην διάθεσή του πλήθος παροχών που εξασφαλίζουν τη συνολική του διασκέδαση.

Ο επισκέπτης του πάρκου έχει τη δυνατότητα επιλογής από ένα πλήθος ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών παιγνιδιών με νερό και όχι μόνο.

Έντονες συγκινήσεις προσφέρει στους επισκέπτες το "crazy river" (τρελός ποταμός) μήκους 100 m και η πολλαπλή κατηφορική τσουλήθρα "Multi" με 5 παράλληλες διαδρομές μήκους 60m η κάθε μία.

Για τους πολύ τολμηρούς αλλά και για έντονες συγκινήσεις δίπλα ακριβώς, υπάρχουν δύο διαδρομές Kamikazee (ελεύθερη πτώση) με μήκος 55 m αλλά και η περίφημη "μαύρη τρύπα - Black Hole" μήκους 80 m.

Για τους λιγότερο τολμηρούς υπάρχουν οι πανοραμικές Giant slides (γιγαντιαίες τσουλήθρες) 130m μήκους.

Σε ένα από τα υψηλότερα κομμάτια της Limnoupolis, ξεκινούν οι πρωτότυπες υδατοτσουλήθρες "Triple twist" (3 συμπλεκόμενες κλειστές διαφανείς υδροτσουλήθρες με μήκος 80m η κάθε μία. Στην πόλη αυτή, που διασκεδάζει μέχρι το ξημέρωμα δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει πρόβλεψη σε ένα τόπο χαράς και παιγνιδιού για την βραδινή ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Το μπαρ "των πειρατών" στο εξωτικό τεχνητό νησί, το μεγάλο μπαρ της κεντρικής πισίνας, το εστιατόριο με τον καταρράκτη είναι μερικές από τις επιλογές του επισκέπτη κατά την νυχτερινή λειτουργία του πάρκου. Επίσης στην ΝΔ πλευρά του πάρκου κατασκευάστηκε ειδική πίστα που διεξάγονται διεθνείς αγώνες Moto Cross.

Ακόμα οι επισκέπτες του Πάρκου μπορούν να αθληθούν στα 2 γήπεδα 5Χ5 mini soccer.

Οι μικροί επισκέπτες του Πάρκου θα έχουν στην διάθεσή τους μια πρότυπη παιδική χαρά με εκπαιδευτικά παιχνίδια, πίστα για αυτοκινητάκια και μηχανές για παιδιά 2-10 ετών όπου μπορούν να περάσουν πολλές ώρες ευχάριστα.

Για όσους πεινάσουν, υπάρχει ένα υπερσύγχρονο Fast Food, πολλά μικρά διάσπαρτα κιόσκια στο bar των πειρατών με snack-foods και ένα ξεχωριστής αρχιτεκτονικής εστιατόριο με καταρράκτη.

Μέσα στο πάρκο υπάρχει ιατρείο με πλήρη εξοπλισμό και φαρμακείο, W.C., αποδυτήρια, ντους, και Mini Market.

Ώρες λειτουργίας παιχνιδιών από 10:00-18:00

Ώρες λειτουργίας ΒAR και εστιατορίου 10:00 μέχρι αργά το βράδυ.

Το πάρκο διαθέτει ένα άνετο Πάρκινγκ χωρητικότητας 500-600 οχημάτων.


Τιμή εισόδου:

Ενήλικες - 19 €

Παιδιά 6-12 ετών - 14 €

Χρήση μόνο πισίνας - 13 €


μετά της 15:00

Ενήλικες - 14 €

Παιδιά 6-12 ετών - 11 €

Χρήση μόνο πισίνας - 10 €
Δημοσιεύθηκε: 6 Ιαν. 2011
Προστέθηκε από: MyTraveler

Πού να μείνω

καταλύματα που βρίσκονται στην γύρο περιοχή


άλλα παρόμοια σημεία ενδιαφέροντος

παρόμοια μέρη που μπορεί να σας ενδιαφέρουν