Θεματικό πάρκο Allou! Fun Park

Κηφισού & Πέτρου Ράλλη Αγ.Ι.Ρέντης


Περιγραφή

To Allou! Fun Park είναι το μοναδικό πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα.

Το Allou! Fun Park είναι ένας χώρος ψυχαγωγίας με αισθητική, ασφάλεια, πρωτοτυπία και ποικιλία επιλογών.

Στο Allou! Fun Park θα βρείτε πολλά διαδραστικά παιχνίδια, roller coasters, παιχνίδια δεξιοτήτων, την πασίγνωστη Πανοραμική Ρόδα που είναι μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, το συγκλονιστικό παιχνίδι STAR FLYER για βόλτες έως τα αστέρια καθώς και το καινούριο 4D Gate που προβάλλει ταινίες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα σε 4η διάσταση. Μια σειρά από amusement rides για όλη την οικογένεια και παιχνίδια δεξιοτήτων που ανταμείβουν τους νικητές με δώρα, θα δώσουν τη λύση για ξεχωριστή διασκέδαση.

Όλα τα παιχνίδια λειτουργούν κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας, με καθημερινό έλεγχο και συνεχή επίβλεψη από εξειδικευμένο Τεχνικό Τμήμα καθ? όλη τη διάρκεια λειτουργίας του πάρκου.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις πιο ξένοιαστες στιγμές, σε ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές, μια και το πάρκο είναι περιτοιχισμένο, φυλάσσεται και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο σε συνεχή λειτουργία. Όλοι οι χώροι είναι εξαιρετικά φροντισμένοι, καθαροί και με μεγάλη έκταση πρασίνου


Στο Allou! Fun Park λειτουργούν χώροι εστίασης με μεγάλη ποικιλία φαγητών και γλυκών που εκπληρώνουν κάθε γευστική επιθυμία, με γνώμονα πάντα την ποιότητα. Υπάρχει παρκινγκ 1,500 θέσεων.


Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Πέμπτη: 17,00 - 24,00

Παρασκευή: 17,00 - 01,00

Σάββατο: 10,00 - 01,00

Κυριακή και αργίες: 10,00 - 24,00


Τιμή: 25€ - Ημερήσιο πάσο που παίζεις απεριόριστα σε όλα τα παιχνίδια και στο 4D Gate, δεν περιλαμβάνει τα 6G, συγκρουόμενα, κερματοφόρα και παιχνίδια που δίνουν δώρο.
Δημοσιεύθηκε: 30 Ιαν. 2011
Προστέθηκε από: MyTraveler

Προσθήκη στα αγαπημένα

- Φόρμα επικοινωνίας -


Αποστολή email

Πού να μείνω

καταλύματα που βρίσκονται στην γύρο περιοχή


Περισσότερες ιδέες για το ταξίδι σας

πλησιέστερα σημεία ενδιαφέροντος